HAKKIMIZDA

Bizi tanıyın..

İnverter Hastanesi Teknik Elektronik, 2005 yılından bu yana Şişli’deki ofisinde değerli müşterilerine ihtiyacı olan çözümleri en etkin şekilde sunmak için çalışıyor. Teknik Elektronik alanındaki bilgi birikimi ve tecrübelerimizi ileri teknoloji ile birleştirdik ve Elektronik kart tamiri konusunda ileri seviye hizmetler sunuyoruz. İnverter Hastanesi, endüstride kullanılan dijital ve analog elektronik kartların tamiri konusunda çözüm ve sonuç odaklı çalışarak, teknik bakım onarım maliyetlerinizi azaltmak için size destek olur ve öneriler sunar. İş ilişkilerini, çözüm ortaklığı seviyesine taşımak için dürüst ve ilkeli çalışır.

Elektronik kontrol üniteleri, Kumanda kartları, CPU kartları, PLC modülleri, Biyomedikal cihaz kartları, Motor sürücüleri, Power Supply, SMPS, Arabirim kartları, Operatör panelleri, UPS, Regülatör, Power Inverter, Solar Inverter, Elektronik ses ve görüntü sistemleri‘nin kartları başarı ile tamirini yaptığımız bazı ürünlerdir. Ayrıca Teknik Servisimizde BGA Çip Sökme Takma(BGA Reballing) hizmeti de vermekteyiz. Sektör ayrımı gözetmeksizin tamirini yaptırmak istediğiniz her tipte elektronik kartınızı incelenmek üzere ofisimizi ziyaret edebilir ya da anlaşmalı kargo şirketimiz aracılığıyla bize gönderebilirsiniz.
” Bilgi birikimi ve tecrübelerimizi israf etmiyoruz çünkü en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz. “

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

→ Rekabetçi ve ekonomik fiyatlar sunuyoruz
→ Hızlı hizmet üretirken kaliteden ödün vermiyoruz
→ Tamir ettiğimiz ürünlere garanti veriyoruz.
→ Sektör ayrımı gözetmiyor, büyük küçük tüm işleriniz için destek oluyoruz.
→ Olmaz denileni başarmak için üstün çaba sarf ediyoruz.
→ Dürüst ve ilkeli çalışıyor, süreçler hakkında müşterilerimize doğru bilgiyi veriyoruz.
Başa dönüş

Ürün Ara